Electric Wonderland 2019 / Prijave

Otvoren je poziv na međunarodni maker/hacker ljetni kamp, a prvo izdanje kampa nosi naslov Emerging Environments. Kamp će se odviti od 1. do 7 rujna u Rakovom Jarku u Fužinama (Primorsko-goranska županija).

Electric Wonderland kamp posvećen je DIY istraživanju, radoznalosti i otvorenim laboratorijima u prirodi. Kroz zajedničko stvaranje sudionici će “slijediti bijelog zeca” kako bi proširili prijenos znanja i povezali različite tehnologije, a sve u okviru interdisciplinarnog laboratorija u prirodi.
 
U različitim hibridnim formama održat će se DIY radionice izrade glazbenih instrumenata i uređaja, tehnologije pametnih gradova, fotografskih uređaja, biohakiranja, kuhinjskih laboratorija, mobilnih objekata, robotike, biomimetike, eTekstila, solarne tehnologije i uporabe drugih obnovljivih izvora energije i tehnika reciklaže, a sve u kontekstu građanske znanosti.

 Sudionici će imati prilike sudjelovati na radionicama ili donijeti vlastite projekte za daljnji razvoj, održati predavanje slobodnim stilom, istraživati lokalnu floru i faunu s umjetnicima, biolozima i tech geekovima ili održavati logorsku vatru. Mogu sudjelovati u gerilskim radionicama za mještane Fužina, nastupati na DIY koncertima u kampu, čitati, vježbati ili voziti bicikl, posjetiti grad Rijeku i jadransku obalu te se družiti s umjetnicima u rezidenciji.

Dođite i pridružite nam se, uronite u Electric Wonderland!

Važne informacije za prijave:

Kotizacija za kamp iznosi 120 € (samo za prijave do 15.7.)
Ulaznica uključuje: smještaj (u kući s 25 kreveta, kolibama ili vlastitom šatoru), prateće objekte (unutarnji toaleti, tuševi, vanjska i unutarnja kuhinja), hranu (doručak, ručak i večeru) i sudjelovanje na radionicama (naknada za sudjelovanje i materijalni troškovi) Sudionici moraju biti prisutni na svih 7 dana kampa (ne prihvaćamo prijave za manje od 6 dana kampiranja)

PRIJAVITE SE OVDJE:  https://forms.gle/ uYXkRS28jnxEUCZr5

Organizira Radiona.org (Hrvatska)
Dio međunarodnog projekta Feral Labs Network
Međunarodni vodeći partner: Zavod Projekt Atol (Slovenija)
Međunarodni partneri: Bioart Society (Finska),
Catch (Danska), Makery – Media for labs (Francuska), Schmiede (Austrija)

Web: https://www.electric-wonderland.eu/
Facebook događaj: https://www.facebook.com/events/887157001649073/