Radionica bioluminoscentnih bakterija

Radionica biohakiranja bioluminoscentnih bakterija pod vodstvom Alexa Yanga iz Singapura održat će se u Radioninom labu u subotu, 17. veljače, 2018. s početkom u 15 sati.

Na radionici će polaznici istraživati lignje i pregledavati sve njihove dijelove te prvo napraviti medij za rast biološkog organizma tj. bakterije iz lignji. Nakon toga će na taj medij – agar koji će služiti kao kultura tkiva biti nasađene bakterije za vaš biohakerski ručak. Radionica će biti orijentirana na praksu s dubokim osjećajem za DIY estetiku i hakiranje hrane.

O voditelju:
Alexander Yang dolazi iz Singapura i voli kodiranje u programskom jeziku Python, web razvojnom okruženju Django, bazi podataka PostgreSQL, DIY bio, hakiranje hrane, ljudsku prapovijest, širok raspon intermedijalne umjetnosti i poezije. Trenutno putuje svijetom i kodira. Član je skupine DIYbio Singapore

Prijaviti se možete na e-mail radiona.org@gmail.com. do 15. veljače točno u ponoć. Svakako napišite nekoliko rečenica o sebi te navedite razloge prijave. Maksimalan broj polaznika je 10. Radionica će trajati od 15 do 20 sati.

Ciljana publika su zainteresirane osobe svih dobi i profesija. Kotizacija je za članove Radione i nezaposlene (na burzi nezaposlenih) besplatna; za sve ostale: 50 kuna.

Nakon potvrde od voditelja o osiguranom mjestu na radionici, plaćanje iste obavljate na sljedeći način:
– općom uplatnicom ili e-bankarstvom
– pod platitelj upišite svoje podatke (ime, prezime i adresu)
– pod primatelj upišite Udruga za razvoj ‘uradi sam’ kulture – Radiona, Kozjačka 41, 10 090 Zagreb, na račun: IBAN: HR2123600001102369684
opis plaćanja: uvijek navedite naziv radionice (Radionica bioluminoscentnih bakterija)
– kopiju uplatnice donosite prvi dan radionice i predajete voditelju radionice