Radiona Repair Café: Skurena komponenta

U utorak, 14. prosinca 2021. od 18 sati u Radioni se odvija Repair Café večer pod nazivom “Skurena komponenta” u sklopu koje popravljamo uređaje koji možda više ne pokazuju tipične ‘znakove života’, ali ih i dalje želimo u svojoj okolini.

Foto: DJ Skirt (c)

Program Radiona Repair Café odvija se jednom mjesečno prema dogovoru između članova zajednice našeg laba te je otvorena za javnost za sve padobrance.

Ako želite popravljati neki svoj uređaj u presjeku od mješalice za beton, ops, pardon, od DJ miksete do walkmana i električne četkice za zube, slobodno donesite svoj uređaj, pa ćemo vidjeti što možemo zajedno.

Napomena: Ovo nije večer servisiranja, već večer ohrabrivanja da otvorite svoj uređaj pred svima nama i iznesete svoj problem. Nakon toga krećemo u zajedničku dijagnostiku i kroz opušteno druženje, stvari ili popravljamo, ili dijelom popravimo ili u potpunosti rastavimo. Don’t Panic!
U svakom slučaju, program potiče znatiželju i istraživanje svijeta elektronike.

Prijave: https://forms.gle/M4Vz5uVqoPP6W32KA

Disklejmer: ne favoriziramo mačke u odnosu na druga stvorenja, čista je slučajnost da smo nekoliko radionica u popravljačkoj seriji kroz godine najavljivali fotografijama mačkama.