(S)witch Soft Circuits ಠಿ ˑ̫ ಠಿ

Radionica (S)witch Soft Circuits ಠಿ ˑ̫ ಠಿ voditeljice Deborah Hustić održava se u subotu i nedjelju, 13. i 14. lipnja s početkom u 15 sati u Radioninom labu na adresi Nova cesta 186. Radionica je besplatna.

Foto: http://blog.ocad.ca (c)

O radionici:
Radionica (S)witch Soft Circuits ಠಿ ˑ̫ ಠಿ bavi se mekim strujnim krugom, upotrebom konca koji provodi struju i stvaranje mekih prekidača struje od tekstila. Polaznici radionice izrađivat će različite nosive objekte (wearables) i savladavati pri tome osnove strujnog kruga. Konac koji provodi struju je lako periv, tako da polaznici sa sobom mogu donijeti neki svoj odjevni predmet, vez ili komad nakita na koji će ušiti svoj strujni krug. Cilj je radionice također pokazati na koji način možete elektroniku sakriti (zakamuflirati) na svojim odjevnim predmetima ili je napraviti jednostavnijom za skidanje. 
NAPOMENA: Polaznici nose kući radove.

Voditeljica:
Deborah Hustić – medijska umjetnica, edukatorica i voditeljica Udruge za razvoj ‘uradi sam’ kulture – Radiona. Bavi se nosivom tehnologijom i zvukom te razvojem edukacije putem radionica podržavajući STEAM koncept. Sudionica brojnih domaćih i međunarodnih festivala, izložbi i konferencija u domeni DIY / DIWO elektronike, intermedijalnih i hibridnih umjetnosti. Stvara eksperimentalnu elektroničku glazbu za plesne predstave i performanse. Voditeljica niza radionica kreativne elektronike, eTekstila i design thinkinga za djecu, mlade i odrasle.
Web:
www.bodypixelstudio.com
textiletronics.org
www.body-pixel.com

Prijaviti se možete na e-mail radiona.org@gmail.com. do četvrtka, 11. lipnja točno u ponoć. Svakako napišite nekoliko rečenica o sebi te navedite razloge prijave. Radionica je besplatna.

Maksimalan broj polaznika je 10 uz mogućnost podjele na dvije radionice u ovisnosti o situaciji s korona virusom Covid-19 u Republici Hrvatskoj.

Polaznike molimo da sa sobom obavezno ponesu zaštitne maske, dok su dezinfekcijska sredstva osigurana u Radioni.