Radionica Robotica Noir II

Radionica Robotica Noir II pod vodstvom Vedrana Relje održat će se u subotu, 30. listopada od 16 do 20 sati te u utorak, 3. studenoga od 17 sati u online streaming formatu radionice.

Foto: Scrap Daddy LW55 (c)

Robotika Noir radionica je na kojoj će se izrađivati funkcionalnog robota s vintage štihom 1940tih i 50-tih u kombinaciji s novim elementima.
Polaznici će sudjelovati u stvaranju hibridnih robota i pokretnih elektro stvorenja s ciljem savladavanja osnova robotike ne bježeći pri tome od geekovskog humora i šarmatne nespretnosti DIY robotike.

Nastali roboti u sebi će imati kompleksniju elektroniku i tijela izrađena od recikliranih dijelova, čime želimo naglasiti potrebu za ponovnom upotrebom pojedinih dijelova bez potrebe da stvaramo besmisleni elektronički otpad. Radionica je nastavni dio novog ciklusa borbenih robota započetih u lipnju ove godine radionicom borbenih robota osnivača Vedrana Relje i nastavak kultnih underground događanja održavanih sredinom 2000-tih u Zaprešiću pod nazivom Borbe robota.

Radionica će biti emitirana live preko streaming kanala na dan radionice.

O voditelju:
Vedran Relja bavi se robotičkim inovacijama te izrađuje tehnička rješenja i umjetničke instalacije za mnoge dizajnere i umjetnike, dijelove kazališne scenografije i rekvizite, dijelove za potrebe tuninga i stylinga automobila, custom elemenata namještaja i pomagala za osobe s posebnim potrebama. Do sada nagrađen s bezbrojnim priznanjima u području tehnološkog razvitka i inovacija u inozemstvu i Hrvatskoj.
Web: https://craftomoto.com/

Prijaviti se možete na e-mail radiona.org@gmail.com. do četvrtka, 29. listopada točno u ponoć. Svakako napišite nekoliko rečenica o sebi te navedite razloge prijave.