Repair Café večer: Popravi svoju elektro-škatulju, br. 4

Repair Café večer pod nazivom Popravi svoju elektro-škatulju, br. 4 pod vodstvom Gorana Mahovlića održat će se u srijedu, 24. studenoga od 17:00 do 20:00 sati u Radioninom labu na adresi Nova cesta 186.

Foto: Emily T. Cirocco (c)

Polaznici se mole da sa sobom donesu svoje uređaje u dijapazonu od računala i osciloskopa, sintesajzera do mlinca za kavu koji im već neko vrijeme skupljaju prašinu u kutku sobe i konačno ih dovedu u red kvalitetnim popravkom.

Prijavite se do utorka, 23. studenoga točno u podne na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/UxEmG4i5mWYLviZ36

Napomena: Voditelj radionice ima savjetodavnu ulogu, a ne servisersku te će polaznici sami popravljati svoje elektro škatulje uz stručno vodstvo.

Kako bi pokrili materijalne troškove, molimo da donirate u Radioninu donacijsku škrabicu iznos za koji smatrate da je primjeren.

O voditelju:
Goran Mahovlić razvojni je inžinjer za tehnologije pametnih gradova i open source hardver projekte u domaćem i međunarodnom kontekstu. Teško se suzdržava da ne rastavi skoro svaki uređaj koji mu dođe u ruke. Bavi se podjednako uspješno hardverom i softverom, od hakiranja kineskih proizvoda, prenamjene raznih odbačenih uređaja do ozbiljnog igranja tehnologijom i programiranja mikrokontrolera. Goran je tehnički koordinator udruge Radiona i PM FPGA projekta. Do sada je vodio niz uspješnih radionica i prezentacija, redovito sudjeluje na Radioninim projektima i izložbama te je voditelj i osnivač Radionine SmartZG pametne mreže. Član je projekta Otvorena Mreža koji se zalaže za dostupan i otvoren internet. Su-osnivač je start-upa Intergalaktik za open source projekte. Do sada predavao na nizu međunarodnih konferencija i sveučilišta u Hrvatskoj i inozemstvu. Goran je i jedan od osnivača portala Lemilica.com za koji i piše.