Radionica „U TRAPtaju savladaj osnove Abletona, II. dio”

Nastavak rada Abletonu, radionica „U TRAPtaju savladaj osnove Abletona, II. dio” pod vodstvom glazbenice i producentice Ivone Eterović aka tonota održava se u utorak i srijedu, 25. i 26. travnja 2023. od 18 do 21 sat. Radionica je nastavak prvog stupnja radionice koja se bavila stjecanjem osnovnih alata za samostalno snalaženje i istraživanje Abletona.

Za pohađanje druge radionice bitno je znati osnove Abletona, odnosno imati završen prvi dio ili znati osnove.

Sadržaj radionice ”U TRAPtaju savladaj osnove Abletona II.dio” kreirat će sami polaznici ispunjavanjem sljedećeg upitnika: https://forms.gle/nPmSagbMAxrGpweV6 do ponedjeljka, 24. travnja 2023.

O voditeljici:
Ivona Eterović (tonota) glazbena je producentica, multi-instrumentalistica i psihologinja iz Zagreba čija je karijera do sada obilježena stvaranjem specifičnog i svježeg zvuka, kombinacijom elemenata ambijentalne i bass muzike. U svojem radu Ivona često kombinira zvukove dobivene field recordingom s digitalnim sound designom. Fokusira se na stvaranje introspektivne glazbe koja slušatelja potiče na promišljanje i emotivno proživljavanje. Ivona ne želi ostati koncentrirana na jedan žanr, već pronalazi afinitete u ambijentalnoj i eksperimentalnoj klupskoj elektronici, hip hopu, popu, ali i stvaranju pozadinske glazbe za film i predstave. 2020. godine završava modul Electronic music producer u Zagrebu na UNITED POP-u kao najbolja u generaciji.
Web: https://www.facebook.com/tonotamusic/