Radionica Elektro pop-up

U nedjelju, 24. siječnja od 10:00 do 13:00 sati ponovno dolazimo u Tehnički muzej Nikola Tesla, ovaj puta s radionicom Elektro pop-up za 12+ populaciju koja će se održati u sklopu postava muzeja.

Dizajn pop up-a temelji se na nekoliko osnovnih tehnika poput elemenata povlačenja, nagiba, vrtnje i podizanja. Nije važan samo iskačući dio, u paper engineeringu također radimo s pokretima i animiramo način na koji se pop up mehanizam preklapa i pomiče što čini interakciju još snažnijom. Knjige su sjajan način kako naučiti više o paper engineeringu i stvaranju pop up elemenata.
Radionica će se baviti dizajniranjem i rješavanjem pop up sistema u obliku male knjige sastavljene od 3 do 4 strane s jednakim brojem pop-up elemenata a uz to ugradit ćemo i malene LED diode u mehanizam.

Maksimalni broj sudionika koji mogu istovremeno sudjelovati na radionici: 5-10.
Sudionici mogu doći po želji unutar termina trajanja radionice, te napraviti dio zadatka u dogovoru s voditeljicom radionice.
Prethodna prijava nije potrebna.
Sudjelovanje na radionici za djecu je besplatno.
Dob polaznika: 12+

Voditeljica: Paula Bučar – paulabucar11@gmail.com
Paula Bučar diplomirala je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu (nastavnički odsjek, kiparstvo). Radi u POU Zaprešić, vodi Galeriju Razvid, likovne radionice i scenografiju ZKDM-a (Zaprešićko kazalište za djecu i mlade). Radioni se pridružuje prije nekoliko godina te od tada aktivno sudjeluje u sklopu programa laba i kao voditeljica radionica 3D olovkama za djecu. Djeluje u okviru Radionina izlagačkog i edukativnog programa.