Radionica 3D printanje – How To

Dvije radionice Filipa Kovačića Popova pod nazivom ‘3D printanje – How To’ održat će se 28. veljače i 1. ožujka, od 12 do 19 sati, u Radioninom labu, Kruge 48/2, Zagreb.

3d print

O radionici:
Tijekom radionice proći ćemo kroz 3D modeliranje i pripremu za 3D printanje. Ako ste se ikada našli u situaciji da trebate napraviti model, mehaničku konstrukciju, robota ili zamjenski dio kućanskog aparata onda je 3D print tehnologija za vas. Ako ste ikada radili DIY projekt za koji vam treba neko kućište onda je ova radionica pravo mjesto za vas. Radionica je također namijenjena i osobama koji imaju svoje 3D printere koje trenutno  završavaju i trebaju ih podesiti.

O voditelju:
Filip Kovačić-Popov dugogodišnji je zaljubljenik u elektroniku i sve što se pokreće na struju. Prvi susreti sa robotikom 2006. godine na Drugim hrvatskim borbama robota. Nakon otkrića robotike kreće u smjeru biomimikrije te 2008. godine završava prvog više nožnog robota (hexapod). Od 2006. do 2009. sudjeluje na većini hrvatskih te nekoliko međunarodnih sajmova inovacija i tehničkih tvorevina. 2011. godine kreće na put u svijet 3D printanja i aditivnih tehnologija. Trenutno studira na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.

Datum: 28. veljače od 12:00 do 19:00 sati prva radionica, 1. ožujka od 12:00 do 19:00 sati. Radionice su odvojene i ne obvezuju polaznika prve radionice na sudjelovanje u drugoj radionici.
Broj polaznika:  6 max
Ciljana publika: učenici, studenti, umjetnici, wanna be hakeri, arhitekti, maker-i, dizajneri, programeri, DIY entuzijasti, glazbenici, ljudi svih dobi i profesija.

Prijave za sudjelovanje primaju se do utorka, 26.02.2015., u ponoć, na e-mail: radiona.org@gmail.com. Polaznici se mole da napišu nekoliko rečenica o sebi i zašto žele sudjelovati na radionici.

Kotizacija: 50kn članovi Radione, nezaposleni, učenici, srednjoškolci, studenti, umirovljenici / 100kn zaposleni
Polaznicima će biti osiguran sav materijal i alati za rad. Radionica je podjednako namijenjena početnicima, DIY entuzijastima, geekovima i profesionalcima.

Plaćanje radionice iste obavljate na sljedeći način:
– općom uplatnicom (poštom ili e-bankarstvom)
– pod platitelj upišite svoje podatke (ime, prezime i adresu)
– pod primatelj upišite Udruga za razvoj ‘uradi sam’ kulture – Radiona, Kozjačka 41, 10 090 Zagreb
– na račun: IBAN: HR2123600001102369684
– opis plaćanja: uvijek navedite naziv radionice (Radionica ‘3D printanje – How To’)
– kopiju uplatnice donosite prvi dan radionice i predajete voditelju radionice