Radiona Repair Café: World Domination

POPUNJENO! Radiona Repair Café večer pod nazivom World Domination održat će se u utorak, 15. veljače 2022. od 18 sati u našem labu. Tijekom večeri svi popravljamo zajedno različite uređaje koje donesete sa sobom ili krojite program večeri prema svojim željama, što znači da popravljate bilo što potrgano što donesete sa sobom – nije nužno na struju, može biti staklo, drvo, tekstil, metal ili eter. Ako nemate ništa potrgano za popravak, vjerujte imamo mi!

Program Radiona Repair Café odvija se jednom mjesečno prema dogovoru između članova zajednice našeg laba te je otvorena za javnost za sve padobrance.

Donesite sa sobom plastični Casio synth koji vam prašnjav stoji u čošku sobe, diskman za kojim vas prima nostalgija kad u podrumu naiđete na svoju kolekciju prženih cedeova, igračku kojoj se prolila baterija ili radio uređaj točnije tranzistor vaše prabake.

Ako se još uvijek bojite elektronike i treba vam malo ohrabrivanja donesite sa sobom potrganu narukvicu ili komad tekstila koji bi prekrajali iz nečega u nešto (imamo i super šivaču mašinu), pa ćemo uz kavu/čaj/kekse/… popravljati i to te vas možda nagovoriti da se bacite u ‘našu’ struju na idućem Repair Café-u.

Napomena: Ovo nije večer servisiranja, već večer ohrabrivanja da otvorite svoj uređaj pred svima nama i iznesete svoj problem. Nakon toga krećemo u zajedničku dijagnostiku i kroz opušteno druženje, stvari ili popravljamo, ili dijelom popravimo ili u potpunosti rastavimo. Don’t Panic!
U svakom slučaju, program potiče znatiželju i istraživanje svijeta elektronike.

VAŽNO: Covid-19 potvrda obavezna, potvrda brzog testa (ne starije od 24 sata) ili važeće liječničko uvjerenje o nemogućnosti primanja cjepiva protiv korona virusa.

Prijave: https://forms.gle/S3rwHCySMdNrfSpe6