Radiona Repair Café: Hladni lem

U utorak, 18. siječnja 2022. od 18 sati odvija se Radionin Repair Café pod nazivom “Hladni lem” tijekom kojeg ćemo popravljati uređaje i stvari koje više ne rade ili im želimo dati priliku da se adaptiraju na nove uvjete života kako bi izabrali neku drugu karijeru u vašem ili nečijem drugom kućanstvu, na veselje svih vaših sustanara.

Program Radiona Repair Café odvija se jednom mjesečno prema dogovoru između članova zajednice našeg laba te je otvorena za javnost za sve padobrance.

Slobodni ste donijeti bilo što na struju, vodu ili zrak u spektru od mlinca za kavu do električne mašine za meso ili boombox stereo kazetofona iz 1985. u kojem je još uvijek zapetljana vrpca kazete kako bi ih probali popraviti ili ih prehakirati u vremenski stroj.

Napomena: Ovo nije večer servisiranja, već večer ohrabrivanja da otvorite svoj uređaj pred svima nama i iznesete svoj problem. Nakon toga krećemo u zajedničku dijagnostiku i kroz opušteno druženje, stvari ili popravljamo, ili dijelom popravimo ili u potpunosti rastavimo. Don’t Panic!
U svakom slučaju, program potiče znatiželju i istraživanje svijeta elektronike.

VAŽNO: Covid-19 potvrda obavezna ili važeće liječničko uvjerenje o nemogućnosti primanja cjepiva protiv korona virusa (medicinska uvjerenja za teniske turnire ne primamo).

Prijave: https://forms.gle/gtiWmXrXfWoJVWi27