Monika Pocrnjić: Radionica PiksLBroška

Radionica PiksLBroška pod vodstvom slovenske umjetnice Monike Pocrnjić održava se u ponedjeljak, 12. lipnja 2023. od 18h u Radioni.

Na radionici ćete izraditi broš na kojem ćete putem mikrokontrolera programirati tekstualnu ili čak pikselnu sliku koja će se zatim prikazati kao kratka animacija.

Za radionicu nije potrebno predznanje u elektronici.
Prijaviti se možete preko poveznice do ponedjeljka, 12. lipnja 2023. točno u podne: 
https://forms.gle/ppvEZogjxLcJC3WR7
Kotizacija: 15 EUR i svoj broš nosite sa sobom kući.

Foto: Photo: Gregor Salobir (c) za konzekvence.si

Monika Pocrnjić studirala je likovnu kulturu i djeluje niz godina kao novomedijska umjetnica u području hibridnih umjetnosti. Radi na području uradi-sam elektronike, crtanja i kazališta lutaka. U svom radu fokusira se na pojmove kao što su objekt kao sučelje, robotsko kazalište i uloga tehnologija u modernom svijetu. U svojim umjetničkim djelima koristi i kombinira različite metode, medije i tehnike, uključujući 3D tehnologije, hakiranje i kreativno kodiranje. Te predmete kao instalacije prikazuje u performativnim događajima ili kazališnim predstavama. Živi u mjestu Ruše, radi u Mariboru i svuda po svijetu. Do sada izlagala i vodila radionice na nizu međunarodnih festivala, izložbi i događanja.
Web: https://www.instagram.com/monitronica/
https://github.com/monitronica

Nakon potvrde o osiguranom mjestu na radionici, plaćanje iste obavljate na sljedeći način:
– općom uplatnicom ili e-bankarstvom
– pod platitelj upišite svoje podatke (ime, prezime i adresu)
– pod primatelj upišite Udruga za razvoj ‘uradi sam’ kulture – Radiona, Kozjačka 41, 10 090 Zagreb, na račun: IBAN: HR2123600001102369684
– opis plaćanja: uvijek navedite naziv radionice (Radionica PiksLBroška)
– kopiju uplatnice donosite prvi dan radionice i predajete voditelju radionice ili šaljete na e-mail: edu.radiona.org@gmail.com
– GOTOVINU NE PRIMAMO

Radionica podržana od:
Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske // Grad Zagreb //
// Zaklada Kultura nova