Video Mixtape – radionica montaže level -1

“Video Mixtape – radionica montaže level -1” namijenjena potpunim početnicima pod vodstvom Layle Munitić odvija se 23. prosinca, 2020. od 16:30 – 20:30h preko Zoom platforme.

O radionici:
Radionica je namijenjena početnicima koji se žele okušati u montiranju video sadržaja koristeći vlastiti ili pronađeni materijal. U prvom dijelu radionice, savladat ćemo osnove video montaže. Zatim ćemo se upoznati se s nekim od načina na koje se može ispričati priča koristeći tehnike montaže. Naposljetku ćemo naučeno primijeniti u praktičnom radu.
Od polaznika se očekuje da prije radionice pripreme audio/vizualni sadržaj (fotografija, video, zvuk – mp3, wave) na kojem bi voljeli raditi na radionici. Po završetku radionice, svi će sudionici imati završni video koji su montirali tijekom trajanja radionice.

O voditeljici:
Layla Munitić diplomirala je komunikologiju i filozofiju na Sveučilištu u Zagrebu. Bavi se montažom videa i zvuka, fotografijom i organizacijom festivala i događanja (Revija studentskog filma u Zagrebu, Revija zelenog filma u Rijeci i dr.) te aktivno sudjeluje u građenju zajednica i inicijativa vezanih urbane vrtove i građansku participaciju u Rijeci i Zagreb. Dugogodišnja je članica Radione i benda MMessy Oscillators s kojim nastupa na nizu međunarodnih festivala poput Music Tech Fest u Ljubljani, Izlogu suvremenog zvuka i dr. Voli lemiti i izrađivati DIY sintisajzere i zujalice.

Prijaviti se možete na e-mail edu.radiona.org@gmail.com do utorka, 21. prosinca točno u ponoć. Svakako napišite nekoliko rečenica o sebi te navedite razloge prijave. Radionica je besplatna.