Spirograf – crtaća mašina

Radionica pod vodstvom francuskog makera Clement Pasqueta pod nazivom Spirograf – crtaća mašina održava se u srijedu,  14. studenoga s početkom u 20 sati u Radioninom labu na adresi Kruge 48/2.

 
O radionici:
Otkrij umjetnički aspekt matematike na principu zupčanika ili „crtaćih mehanizama“. Crtanjem i eksperimentiranjem spirograf može postati alatka najluđih kreacija! Napravi mehanizam koji crta matematiku bez računanja i geometrije te uz malo strpljenja sastavi sve dijelove sadržane u kitu. Tvoj mehanizam je spreman? Postavi olovku, zaigraj se zupčanicima i kreiraj predivne spiralne crteže. Svoj umjetnički stroj nosiš kući.

O voditelju:
Clement Pasquet je maker i producent iz regije Périgord na jugozapadu Francuske. Nakon studija hidrogeologije otkriva svijet znanstvene medijacije i svijet marker kulture kroz Fab Lab. Okružen mehaničarima i hakerima svih vrsta od ranog djetinjstva svoj životni poziv je pronašao u maker kulturi i posljednjih četiri godine radio kao menadžer Fab Laba znanstvenog centra 127 ° Cap Sciences u Bordeauxu. Trenutno se nalazi u Zagrebu na rezidencijalnom programu za makere u sklopu međunarodnog projekta Making Museum.
Web: http://www.cap-sciences.net/

Radionica je popunjena!

 

Nakon potvrde od voditelja o osiguranom mjestu na radionici, plaćanje iste obavljate na sljedeći način:
– općom uplatnicom ili e-bankarstvom
– pod platitelj upišite svoje podatke (ime, prezime i adresu)
– pod primatelj upišite Udruga za razvoj ‘uradi sam’ kulture – Radiona, Kozjačka 41, 10 090 Zagreb, na račun: IBAN: HR2123600001102369684
opis plaćanja: uvijek navedite naziv radionice (Radionica spirograf)
– kopiju uplatnice donosite prvi dan radionice i predajete voditeljima laba
NAPOMENA: gotovinu NE primamo