Radionica gitarskih efekata – Delay pedala

Radionica gitarskih efekata pod vodstvom Darka Vajde održat će se u Radioninom labu u subotu i nedjelju, 30. i 31. ožujka 2019. od 15 do 20 sati u Radioninom labu na adresi Nova cesta 186.

Gitarski efekt ili pedala je analogni elektronički (ili digitalni) uređaj koji mijenja zvuk glazbenog instrumenta ili drugog zvučnog izvora. Delay je zvučni efekt koji snima ulazni signal te ga ponavlja nakon određenog vremenskog perioda.

Polaznici radionice će imati priliku naučiti osnove funkcioniranja gitarskih efekata, elektroničkog oblikovanja zvuka te uvid u funkcioniranje delay efekta koji se bazira na PT2399 chipu. Radionica uključuje izradu gitarske pedale koja se sastoji od lemljenja pločice, prekidača i utikača te bušenja aluminijskog kučišta. Na kraju radionice polaznici svoje izrađene pedale nose kućama.

Prijaviti se možete na e-mail radiona.org@gmail.com. do 28. ožujka točno u ponoć. Svakako napišite nekoliko rečenica o sebi te navedite razloge prijave. Maksimalan broj polaznika je 10.

Ciljana publika su zainteresirane osobe svih dobi i profesija.
Nivo znanja: početnici, srednji i napredni.
Kotizacija iznosi 300 kuna i svoju pedalu nosite kući

Nakon potvrde od voditelja o osiguranom mjestu na radionici, plaćanje iste obavljate na sljedeći način:
– općom uplatnicom ili e-bankarstvom
– pod platitelj upišite svoje podatke (ime, prezime i adresu)
– pod primatelj upišite Udruga za razvoj ‘uradi sam’ kulture – Radiona, Kozjačka 41, 10 090 Zagreb, na račun: IBAN: HR2123600001102369684
opis plaćanja: uvijek navedite naziv radionice (Radionica Delay)
– kopiju uplatnice donosite prvi dan radionice i predajete voditelju radionice