Radiona @ Changer Meetup

Radiona.org sudjeluje radionicom Toxic beats instruments voditelja Gorana Mahovlića i Damira Prizmića na festivalu Changer koji će održavati u Šibeniku. Radionica je na rasporedu  od 26. do 28. srpnja.

Radionica Toxic beats instruments omogućit će djeci i mladima da sviraju neobičnu elektroglazbu na još neobičnijim objektima. Svima koji oduvijek maštaju o tome da stvaraju glazbu kao u filmovima i serijama znanstvene fantastike, ostvarit će se želja da na radionici postanu neobični kreatori zvukova koji kao da su došli sa svemirskog broda! Ako ste se preplašili da će zvukovi i instrumenti biti toksični za okolinu i polaznike radionice, uvjeravamo vas da se nećete pretvoriti u novog Hulka, baš naprotiv, pretvorit ćete se u čistog doktora ritma. Na radionici će se koristiti neobični elektronički instrumenti koje su izradili članovi Radione.

Voditelji Toxic beats instruments radionice su Goran Mahovlić (elektroničar po struci i bivši serviser informatičke opreme koji je i trenutno radi kao hardware projektant) te Damir Prizmić freelance dizajner.

Detaljan program: https://changer.hr/program/