Radiona @ 3. KIKI konferencija #tdzg

Radiona.org sudjeluje u programu KIKI konferencije (platforme za kulturne i kreativne industrije) koja se odvija u sklopu programa Tjedna dizajna u Laubi. Radionu i projekt Kreativni muzej predstavljat će Deborah Hustić u sklopu programa pod nazivom Primjeri dobre prakse – 1. BLOK: Epicentri koji će se odvijati u četvrtak, 11. svibnja od 19 do 21 sat na pozornici u Laubi.

KIKI je suradnička platforma Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca posvećena kulturno-kreativnim industrijama i novoj ekonomiji nastala kroz partnerstvo programa Coworking Croatia s udrugama Scuderia Zagreb i CroCulTour.

Konferencije kreativnih industrija (KIKI) okuplja makro i mikro dionike iz sektora kulturno-kreativnih industrija s ciljem pregleda aktualnih projekata i tema, isticanja uspješnih praksi, informiranje o prilikama, razmjene iskustava, poticanja međusektorske i međustrukovne suradnje, umrežavanja sudionika te razvoja novih ideja. KIKI tvore konferencijski i unkonferencijski dio te KIKI Mikser, moderirano događanje u “speed dating” formatu na kojem svi sudionici imaju priliku da u kratkom vremenu upoznaju veliku količinu zanimljivih ljudi srodnih profesionalnih afiniteta kako bi se umrežili i započeli možebitne buduće suradnje.

Konferencija je namijenjena osobama iz struke, ali indirektno i široj javnosti čime se želi podići svijest o ulozi, svrsi i važnosti kulturno-kreativnih industrija za promociju hrvatskog kulturnog identiteta i unapređenje gospodarskog razvoja.

Save

Save

Save