Jedinstvena vrtna zabava: Theremin Postcard s Radionom.org

Prijavite se na radionicu Teremin Postcard s Radionom.org! Radionica se održava 1. lipnja 2019. od 18:30 do 19:30 sati u vrtu Pogona – Jedinstvo.

Teremin je glazbeni instrument koji se svira pokretom. Izumljen 1928. godine te je od tada strašno zanimljiv svim eksperimentatorima zvuka. Na ovoj radionici sudionici će naučiti kako napraviti DIY teremin čije se glasanje i zujanje modulira preko foto-senzora, a radionica je prava prilika da sudionici s jako malo elektronskih komponenti ponesu kući svoju mini varijantu teremina.

Voditeljica radionice je Deborah Hustić, medijska umjetnica, projektna menadžerica i kustosica Udruge za razvoj ‘uradi sam’ kulture – Radiona. Bavi se nosivom tehnologijom i zvukom te razvojem edukacije putem radionica podržavajući STEAM koncept. Sudionica brojnih domaćih i međunarodnih festivala, izložbi i konferencija u domeni DIY / DIWO elektronike, intermedijalnih i hibridnih umjetnosti. Stvara eksperimentalnu elektroničku glazbu za plesne predstave i performanse. Voditeljica niza radionica kreativne elektronike i eTekstila za djecu, mlade i odrasle.

Radionica je namijenjena djeci od 13 godina na više i odraslim osobama.
Prijaviti se možete na radionice@upogoni.org.
Broj sudionika je ograničen na 12.

(Izvor: Pogon.hr)