Radionica Osnove elektronike Igora Brkića

Igor Brkić: Osnove elektronike

Što je to struja? A što napon? Zanimaju vas osnove elekronike? Bojite se Watta, Volta, Ohma i Ampera… Što je to otpornik / kondenzator / dioda? Kako stvoriti svjetlo i kako ga natjerati da blinka? Ako ste oduvijek željeli vlastitim rukama spojiti nešto što proizvodi zvuk, ovo je prava radionica za vas!

Datum:. 28. i 29.01.2012., od 12 do 19 sati.
Broj polaznika: 14

Ciljana publika: učenici, studenti, umjetnici, wanna be hakeri, dizajneri, DIY entuzijasti, ljudi svih dobi spremni na učenje budući za pohađanje radionice nije potrebno predznanje.

Prijave za sudjelovanje primaju se do do četvrtka, 26.1.2012., u ponoć, na e-mail: imm.medialab@gmail.com. Polaznici se mole da napišu nekoliko rečenica o sebi i zašto žele sudjelovati na radionici.

Kotizacija: 150kn članovi I’MM_ laba, nezaposleni, učenici, studenti, srednjoškolci / 200kn zaposleni

Igor Brkić(Hrvatska)
Diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, gdje radi kao stručni suradnik. Specijalizacija u području digitalne obrade audio signala. Bavi se embedded programiranjem, otvorenim kodom, linuxom, glazbom, konstruiranjem MIDI uređaja te rastavljanjem svega što mu dođe pod ruke. Voditelj uspješne radionice ‘Artduino vam predstavlja Arduino’, održane 2011. u Studentskom centru. Glavni tehnički savjetnik i guru I’MM_ hacklaba. Strastveni death metal fan.
Web:http://hyperglitch.com/

I’MM_ je novo-osnovani Media lab u Zagrebu kao dio programa Kulture promjene pri SC-u // smješten je u likovnoj radionici unutar kompleksa kultne MM dvorane // nastaje kao rezultat uspješne radionice ‘Artduino predstavlja Arduino’.

I’MM_ se sastoji od tri platforme: a) hacklab – radiona, b) otvorene vikend radionice s domaćim i internacionalnim instruktorima / hakerima / umjetnicima, c) media lab (teorija i kustoske prakse, predavanja međunarodnih predavača u području novih medija)
Detaljnije na Facebook stranici: http://www.facebook.com/pages/IMM_/212853258734971?sk=info